Aktiviti Best Time Hari Guru

Apa yang best pun aku dah tak berapa nak ingat. Tapi masa hari guru, nampaknya semua orang masa itu bagi hadiah lah hahhaa. Lepas tu ada yang buat itu dan ini. Oklah dalam banyak banyak aktiviti yang aku fikir lah rasanya ada kot.


selamat hari guru

  1. Cikgu Nyanyi
  2. Sukaneka
  3. Makan makan
  4. Bagi hadiah
  5. Fesyen cikgu
  6. Main band
  7. Layan jelah
  8. Buat kerja sekolah
  9. Buat bising
  10. Balik awal
  11.  Tak datang sekolah

Hahahha aku dulu ingat lagi masa sekolah rendah, zaman itu ada sorang senior sekolah nyanyi lagu exist sedap gile, itu zaman sekolah rendah le. Sekolah menengah pulak zaman shasha ain dikenakan oleh izhar muslim, tapi yang paling last sebelum nak cabut ialah nyanyian lagu kau ilhamku , ak duet dengan fahmy zakaria, biasalah masa itu aku main gitar. Tapi itu dah lama punya cerita. 

Esok hari guru, nak ucapkan terima kasih guru, yang pernah ajar aku macam mcam benda dalam dunia ni. SELAMAT HARI GURU !!!!


Comments

Popular Posts