Review Blog iReach : Kenapa Anda Perlu Mendaftar Keahlian Shaklee Sebelum Perang Berlaku ?

Hahahha panjang gila tajuk. Wife aku kata semalam ada contest buat blog daftar  ahli shaklee bawah master zainul dan lyna noh. Hooo nampaknya semua adik beradik pakcik saudara dah buat artikel yang mantap dan begitu meyakinkan. Gua ada idea jugak tapi gua tak masuk contest tuh, tapi takpa, lu semua kena baca ulasan gua, sebab mostly yang gua rekomen korang untuk baca ini ialah orang yang hebat dalam Shaklee, guv berpuluh puluh ribu,  bonus besar besar dan rank tinggi.

ireach,daftar,shaklee,mlm,haram,jadah,perang,



Get Fun Together Master Lydzar Rusman dan Kamar

Best entry yang ni begitu santai, kalau gua join bawah master lydzar tentu dah dapat main bowling, jalan jalan charitu berkelah kat setia city mall dan tentu dapat mendengar motivasi oleh mak bintang. Gua masih ingat lagi Din dulu ajak main bowling mengelak, tapi lama lama  dia ok, siap buat sharing masa kelas gila gila blog haritu. Hahaha terbaik Master Din kisah menjadi pemotong rumput adalah story paling best dalam sejarah ASB .

MLM Haramjadah Naja Suarez

Yang ni pulak ialah hasil tulisan naja , memang dia tulis pasal mlm haramjadah, buat loan untuk cover loan, memang berbulu bulu satu ketiak kalau tengok tulisan naja nih. Hooo Naja ni anak Lydzar dan Din, sama sama layan liverpool sejak zaman UITM, dan bertemu kembali di alam Shaklee. Ireach nampaknya dapat membetulkan dan menepis segala amalan negatif yang berlaku pada MLM lain, jadi join iReach dibawah naja memberikan korang kuasa blog gila gila yang padu, guv lagi besar dari mak dia, hooo ini sudah power. Kalau nak tahu teknik penulisan mengikut target pelanggan, sesuai sangat belajar dengan Najamudin Suarez

3 Tips Motivasi Amin Idris oleh Firdaus YOES

HAHAHHA blogger dan internet marketer yang sempoi, saudara firdaus menulis tentang 3 tips terbaik dari Amin Idris, lepas tu pulak nak mencapai motivasi dengan masuk group iReach mereka. Hoo Firdays Yoes banyak kenalan dengan orang hebat internet marketer, blogger terkenal dan dia pun banyak pengalaman dalam facebook marketing, aku buka facebook dia, macam macam dia share dalam firdausazizi.my , hoo antara guv berpuluh puluh ribu jgk nih, memang super handal.

Kuasa Blog Marketing CelikVitamin

Kalau sebut celikvitamin antara blog shaklee terfamous dalam sejarah Malaysia. Semua orang buat artikel pasal 10 sebab beli ESP,  dia punya nombor satu dalam google. Hooo, jadi kuasa blog memang dah jadi makanan ruji group adilah manaf nih. Memang sempoi belaka. Hooo begitu yakin lagi ialah suaminya en Fahmy Suhaimi ialah pengerusi ASB , memang terbaik dan sempat haritu en Fahmy berkongsi tips penting dalam penulisan blog Shaklee. Hoo nak ilmu blog paling mantap kena join bawah anak master azrin nih , huuu fantastic







Comments

  1. Awat tak join contest sekali bro?

    Apapun, terima kasih sebab doakan aku GUV berpuluh ribu :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts