Ratu Boko Melihat Jogjakarta

Alhamdulillah, sebenarnya banyak cerita dalam kembara supermom . Buat pertama kali saya menjejaki jogjakarta dan esok ke jakarta, sememangnya terasa penat dengan jadual yang padat dengan aktiviti lawatan, sampai Arreessa pun tak berapa sihat, saya pun kepenatan. Ainul pula agak kepenatan, tapi dengan Shaklee, nampaknya tiada masalah makyong ini panjat candi borobudur dan candi lain.


Hooo kali ini untuk entry pendek ini, kami singgah di Keraton Ratu Boko, tempat tinggi  sempat nak melayan sunset, dinner di sini, menikmati kota jogja dari tempat tinggi. Paling best tadi sempat juga melihat gelagat penjejak bayang bermain permainan jawa, dan juga membuat vlog untuk lagu keroncong rumah mesra ceria. Hoo nanti akan diceritakan pasal ciptaan lagu ini.

Heee oklah, tgklah dua gambar yang ada kat bawah ni, dah lama tak update blog,  baru dapat beli sim kad indonesia !!!!

Comments

Popular Posts