Macam Mana Nak Jadi Magnet Tarik Orang Join Shaklee ?

Salam sejahtera semua. Apa khabar ? Hooo sekarang ramai dah orang nak tarik orang join Shaklee ni. Apa yang best sangat pasal Shaklee nih ? Dulu masa zaman Nuar Melaka jadi agen, aku sibuk dengan belajar, lepas tu macam macam MLM yang masuk UTM masa tuh, tapi time tu gile haram jadah punya MLM. OKlah kali ini aku nak cerita sikit macam mana nak jadi magnet kepada orang lain. Tips ni takdalah hebat mana, tapi cuba korang betulkan kalau ada silap.


tarik orang join shaklee

1. TUNJUKKAN KELEBIHAN YANG ADA

Hooo tunjuk jangan tak tunjuk, itu yang penting, jangan terlebih tunjuk, bahaya tuh, aset masing masing kena jaga jgk, walaupun buah dada korang mantap, tak perlu tunjuk menunjuk , takut Naja cari korang nanti. Jadi tak perlu risau nak tunjuk pun , just cakap kepuasan masing masing, hooo aku dulu tunjuk gitar baru.

2. JANGAN PAKSA PAKSA ORANG

Hahhaha yang ni zaman burung dulu, burung warna merah, ajar aku teknik macam tuh, aduih, ni bukan teknik yang gua suka, zaman sekarang orang tak suka paksa, bak kata nabil lu fikirlah sendiri. Apa lah korang , nabil pun tak pasa korang gelak lawak dia, inikan pulak business Shaklee. Korang nak buat, buat betul betul, gua pun tak paksa , sebab bukan semua yang kental nak berjaya capai impian.

3. BANYAKKAN BERSABAR

nak jadi magnet kena bersabar, sabar sabar sabar, lambat atau cepat, usaha dan terus usaha untuk buat kebaikan, jangan fikir duit je, hahahha. Oklah, yang ni semua kena sabar, buat kerja bersungguh sungguh. Baru faham apa itu kesabaran dan keindahan kepahitan yang berlaku dalam kehidupan korang. Hooo itulah kuasa aura yang wujud nanti. Oklah 3 tips dulu untuk senja ni, nanti kita sambung lagi kalau ada permintaan, lepas ni gua nak buat entry iReach master Z dan Lyna Akacan.

Comments

Post a Comment

Popular Posts