Gila Gila Blog

Alhamdulillah dengan izin Allah swt, akhirnya, gua dengan naja dan q razalo dan rakan rakan ASB akan menganjurkan KEMBARA ASB 2014, dengan episod pertama Gila Gila BLOG.  Hoo apa yang menarik ni ? Best ke ni ?  Hooo memang terbaik , sambil korang belajar tulis blog, banyak lagi benda best untuk korang hadam

NAJA KELUARKAN KUASA BEKAM SINAR
kali ni naja sudi untuk menguruskan majlis perkahwinan din dan lydzar, eh silap,  rupanya kelas blog , dengan nya gila gila cinta. Naja akan menunjukkan cara menyemarakkan cinta sampai wartawan media hiburan pun tertanya tanya blog siapa yang hebat sangat tuh, sampai boleh buat sales shaklee.

AK KEMBALI MUDA ?
Walaipun AK tak dapat menerima kenyataan yang aku masih muda remaja, tapi semangat nak datang jugak malam ni, sambil minum teh tarik, sambil berbincang pasal isu musa hitam dengan abang naja.

KAMAR YANG MUNCUL TIBA TIBA ?
tapi aku rasa terkejut dan teruja dengan khalid jamlus uitm yang dah jadi master, nampaknya rahsia makan telur separuh masak yang sedap lagi bertenaga, hoo tentu ada je yang suka teknik tenaga master DIN, aura master november 2013. Hooo mantap.

Oklah gua dah penat, mahu tidur

Comments

Popular Posts