Blog Tak Detect Post Feed ?

adui apa masalah ini ? bila mami hadha cerita yang blog tak muncul di newsfeed, bajet nak letak semua bebudak punya link, tapi tak keluar pulak, dia kata tak jumpa news feed tuh, anda ada masalah tuh ? tengok kat bawah ni




macam mano nak setel nih, oklah, cuba buat macam ni, instead of tulis nama url, tapi cuba tambah dengan beberapa perkataan dibawah macam ni , 

           http://nameblogkome.blogspot.com/feeds/posts/default


Hahahha oklah jom tengok hasilnya jadi tak ?




Ok, tengok ni, blog kak Aishah kita dah setel, blog view dengan gembira sekali !!!




Hooo tudia dah muncul blog feed kak aishah yang cun tuh huhuhuhuhu


Comments

Popular Posts