KONSPIRASI MH370 : Sehari Sebelum PWTC Jadi Tumpuan

Sebenarnya banyak sungguh konspirasi ini, nampak sangat ayat tak boleh belah, tapi beberapa teori telah pun muncul, dan ada kata Kapten tu baik dan ada kata Kapten tu geng dengan orang jahat. Hoo, nampak tiada bukti lagi, tapi nak buat macam mana. Semalam PM Najib Tun Razak dah umumkan, yang penerbangan MH370 berakhir di Lautan Hindi. Jadi, ramai yang sedih, dan media pun semua jadi hitam, facebook profile semua jadi hitam belaka !!!



konspirasi,mh370,pwtc,sidang,media,perang,pengganas,najib,tun,razak,malaysia,
PM Najib Tun Razak




Sehari Sebelum Press Conference PWTC

Sehari sebelum pengumuman tergempar, ramai rakyat kita bergaduh nak tentukan siapa yang layak jadi calon kat kawasan satey sana, dan paling best, ada yang bawak kangkung, dan ada katanya bawak seluar dalam. Memanglah bawak, tapi pakai kat dalam, bukan kat luar. Sampai Tan Sri Aziz pun marah, dan gua nampak muka wartawan tu kat TV3 tahan gelak pasal soalan kangkung. Adui, tapi akhirnya, si isteri tu katanya berjaya, walaupun suami nampak macam kena penjara. Oklah, nasib kot, tapi ramai kata anak beranak diorang lawa. hehehe, memang lawa kot. hot stuff gitu, maybe nak lawa tu, boleh cuba produk Shaklee rasanya.


Kebetulan 

Kebetulan je , takda konspirasi pun, sebelum MH370 hilang, si suami kena hukum penjara, lepas tu sehari sebelum MH370 berakhir, si isteri diumumkan menang pertandingan ping pong. So, nasiblah, benda dah berlaku , bukan kita rancang, Allah tahu segalanya. kita sendiri kena positif dengan semua perkara. jadi buat anda yang nak berfikiran positif, jom baca blog baru rmc kat sini, kalau korang nak terus bersedih dengan musibah, silakan, tapi kalau korang nak maju dengan hikmah, jom baca sini.


DOA dan TERUS DOA

Dalam press conference semalam Najib tak kata pun penumpang tu mati, jadi teruskan berdoa dan berdoa, segala kebarangkalian walau sedikit, walau nampak macam 0.001%, kalau Allah kata hidup, memang hidup. Teruskan berdoa !!!!



Comments

Popular Posts