KONSPIRASI MH370 : Pensyarah UPM Paling Cun ?

Dalam banyak banyak konspirasi, gua terpaksa melabelkan seseorang, memang dia seorang penyelidik UPM, memang cool gile, dan memang dia cun, rupa pun cun, tapi paling cool dan tergoda pasal cara dia terangkan konsep menjejak mh370 sungguh best. Adui, macam mana gua tergoda dengan dia ni.


pensyarah cun melampau

1. Wartawan metro yang temu ramah tu nampaknya macam dah bersedia untuk mengetahui beberapa rahsia pengiraan yang best. Oklah nampaknya dia mula berborak, pensyarah yang ayu tu mulakan bicara. Sebelum tuh dah lecturer cun tuh dah keluar sekali kat astro awani. Tapi masa tu cakap cakap jelah.

2. Tapi nampaknya pensyarah cun yang cantik mula menerangkan konsep doppler effect yang memang berkesan untuk mengesan di mana pesawat mh370 itu berada. Nampaknya masa dia terangkan tu sungguh menarik, bagaimana setiap perhubungan ada frekuensi masing masing , dan dari situ perbezaan setiap ping dari satelit membolehkan pengiraan dibuat untuk mengetahui lokasi mh370. Hoo cool gila, makin cun pulak aku tengok dia. Huhuhuhu, mungkin dia amalkan tips cantik yang macam ni.

3. Nampaknya metro bolehlah kurangkan interview awek murahan, yang katanya kurang bijak, jadi bolehlah metrotv ni angkat martabat lecturer yang comel comel ni. Diorang ada ilmu yang berguna. Memang cool , aku rasa lepas ni dia boleh lawan prof Muhaya. 

Best dan sangat best huhuhu. Sungguh basic, mudah difahami dan pensyarah tu sungguh cunz !!!

Comments

Post a Comment

Popular Posts