KONSPIRASI MH370 : Boikot CNN ?

Sejak bermenjak menjak ni, ramai pula marah kat CNN, katanya kita negara yang ganas lagi ganas, lepas tu ramai pulak yang bengang dengan laporan palsu CNN, katanya kita ni bunuh semua penumpang mh370. Oklah itu takpa lagi, hahaha, paling power tentu sekali langkah berani rakyat kita yang marah kat CNN dengan kata kata, lagi dengan terus direct pergi masuk CNN punya facebook. hjahhaah, itulah paling cool sekali, memang gile !!!



boikot,cnn,tipu,dajal,media,barat,mh370,konspirasi




CNN DAJAL ?

CNN ni memang dari dulu suka putar beli, buat cerita ikut sesedap mulut diorang, dan katanya memang dajal yang control supaya CNN ni dapat masuk penetrate sistem Malaysia, lepas tu boleh lah lagi menipu dan sebagainya. Tapi memang kesian jugak nanti, macam aku nak pergi US  SHAKLEE free trip, boleh pulak kata nanti kitoranga anti amerika, adui,a lgi teruk macam tuh.



TUNJUKKAN SIKAP YANG BAIK !!!

Cara terbaik, kita buat baik, lantaklah orang kata apa, kita teruskan berdakwah, sebarkan rasa cinta dan kasih sayang sesama insan, mereka akan takut dengan semangat ukhwah yang ada seantero DUNIA ISLAM. Jadi be cool, jangan marah, kita berusaha lagi betulkan persepsi kita. Jangan sampai orang kata kita ni sama je, orang lain kuttuk kita, tapi kita kutuk balik memang terukle !!!!




Comments

Popular Posts