KONSPIRASI BATU HADHATINA dan MKB

Nampaknya selepas membuat kejutan kepada mommy Hadhatina sempena harijadi beliau, berlaku lah satu konspirasi BATU, hooo, bila aku di tag di facebook oleh mami Hadha pasal batu ni. hooo, rupanya, lepas mendapat sentuhan tali gitar baru, dedi MKB asyik main lagu BATU sahaja, hooo, memang feel dan layan lagu ni, sebab memang dari dulu lagi Mkb memang suka lagu Ramli Sarip dan Sweet Charity. Hooo, kalau tak percaya tengoklah gambar dibawah .

Lagu Batu ni yang gua tahu pun masa dengar sinar, tapi yang paling penting masa dalam battle of the band cerita Rock , memang masa tu Zul Kapan sebagai penyanyi rimba bara menjadi vokalis kumpulan menyingkirkan Amy Mat Piah. Hooo masa lepas lagu batu mereka memainkan lagu Penunggu, satu lagi lagu Swert Charity. Hooo tapi baru baru ini ada satu versi yang lebih cool, versi Akustik THR GEGAR, akustik bersama Rosli Mohalim dan Ramli Sarip. Dedi memang suka sangat versi tu. Seni nyanyian Ramli Sarip yang tak terjangka bila dia masuk , suara serak, dan macam macam lagi.

Oklah dulu pun kepala kami keras BATU masa awal awal join Shaklee, tapi Semangat BATU tu yang penting, memang ia tak berkata kata, tapi ia kekal dan HIDUP LAMA !!!!

Comments

Popular Posts