Kelas Blog Paling Power Dalam Sejarah

Hari ini kelas power paling bersejarah yang saya pernah ajar, tak sangka, kami akan team up dengan cikgu nurul dan semua adik beradik supermoms yang lain untuk bergabung meletup menjayakan kelas blog ni, walaupun masa  tulis ini, kelas tengah berlangsung. Nampaknya suasana meriah dengan kehadiran ramai geng geng supermom yang datang melaka,  cheras, klang, seremban, gopeng,ipoh, manjung dan kuching.

kelas blog paling power
aksi menipu peserta kelas blog


Antara initpati penting dalam kelas blog tadi ialah KUASA PENUH yang ada pada sesebuah blog, jadi, bila ada blog, kita nak letak apa boleh, nak letak muka adik ipar najib pun boleh. So kat sini, nak letak bunga bunga, taman, atau gambar songkok warna warni adalah pilihan kita. Kalau facebook, mark zukerberg yang kawal semua algortihm tuh.


Oklah tu sahaja untuk sesi  pagi, petang ni sambung kelas lebih mantap lagi, iaitu kelas menulis karangan blog dan sedikit teknik penggunaan keyword SEO. Ok bye !!!!

Comments

  1. Seumur hidup, ini la klas blog yg paling best & happening.. tenaga pengajar yg didatangkan khas dr sek 8 shah alam iaitu En. Faiz Saaid ternyata x mengecewakan sehinggakan ada peserta yg nmpaknya xnk balik walaupon klas dh tamat sbb terpukau dgn skil edit sidebar butterfly yg ditunjukkan beliau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan teknik yang betul, nak buat gambar capati pun boleh bro

      Delete
  2. tak pasal2 blog ku berubah wajah....overall kita suka kelas nie....nanti nak lg beleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hooo ok boleh, nanti sarah boleh buat untuk anak anak sarah

      Delete
  3. walaupun ramai yang cancel utk hadir disaat akhir...disebabkan beberapa kekangan yang tak dpt dielakkan...tapi kelas blog dapat berlangsung dengan sangat baik sekali! best sangat semalam...kelas yg sgt santai..tapi banyak sangat ilmu yg kami perolehi...thank u faiz n ainul....really appreciate it...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cikgu nurul sebab menjemput kami jadi moderator,

      Delete
  4. Kelas ni mmg terbaik lah..blog secara tidak langsung ter 'branding' menjadi lebih menarik dan wow...dari masa ke semasa akan perbaik dan bertindak atas segala ilmu di serap smlm. tak guna attend kelas amik note tapi tiada TINDAKAN...yer dok??? Jom bertindak skrg..next aim pageviews 1000+++

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni kena kroje kuat sikit, belajar dan terus buat

      Delete
  5. Thanks faiz dan ainul dan penganjur nurul...mmg best class ni...byk tips dan ilmu baru yg akak dpt...tak sabar nak tgu 29/3 nanti...my blog kini lebih mudah dan mobile friendly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, lepas ni kita bikin header cun cun, en penjejak bayang dah boleh ada blog sendiri

      Delete
  6. Terima kasih atas tunjuk ajar. Macam tak cukup je.. nak lagi kelas. Terpaksa balik awal sebab tumpang orang. Kalau boleh nak tunggu lagi. Kalau ada kelas lagi jangan lupa jemput. "The more you give, the more you get"....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok boleh, request ;lagi, lepas ni kita fokus ke satu topik

      Delete
  7. Terima kasih atas kesudiaan kalian semua yg hadir.insyaAllah kami cuba baiki dr masa ke semasa kekurangan yg ada

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Nanti mommy kena join kat melaka, banyak lagi nak ajar nanti

      Delete
  9. Kita dah reti adjust2 box2 dlm blog..hihi..macam expert la pulak...insyaAllah bulan depan buat kelas dgn anak cucu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts