Din BOM SUP UTARA

Malam ni kami geng supermom mkan makan di tempat cruise MELAKA ni, di Din Bom Sup Utara. Hooo nampaknya memang sedap, dan power, tapi macam biasa, kena rasa dulu le, oklah apa yang menarik kat sini.


makan sedap bandar melaka

  1. Bila order JUG nak minum fresh oren, dia kata juga takda, hoo mungkin depa tak dapat peruntukan alirus untuk beli jug air.
  2. Nampaknya kalau order sup memang cepat, order nasi goreng biasa pun lambat, pelik jugak, mungkin ramai sangat kot kami ni. 
  3. Dekat tempat cruise ni ada juga pilihan lain oklah nampaknya banyak pilihan.
  4. Makcik tu tetiba power mengambil berat, cuma dia pergi promo produk lain selain SHAKLEE

Oklah itu sahaja promo din bom sup utara !!! Enjoy makan sebelum naik cruise.

Comments

Popular Posts