Rozita Che Wan vs Luna Maya

yang ni adalah cabaran abang naja bekam kepada gua nak tulis pasal rozita che wan dan luna maya, oklah bukannya susah pun nak tulis benda ni, oklah ada banyak persamaan dan perbezaan, tapi oklah, jom kita tengok apa yang boleh dirungkai pada dua artis yang serba seksi dan makeup tebal.


rozita vs luna

1) Status

Che Ta dah selamat dikerjakan oleh Zain Saidin, tapi luna maya hanya aku tahu ada hubungan dengan airel peterpan dulu. Itu jelah, so gossip tuh che ta dah selamat, luna maya banyak misteri lagi ini, walaupun Nabil banyak kali nak masuk line

2) make up

dua dua tebal gile, paling kantoi masa HD, master chef celebrity, che ta nampak kulit ada macam benjpl, yang luna maya pulak, oklah tak terus sangat.

3) Bahasa

sorang cakap kedah pekat, sorang cakap indon pekat, bila cakap bahasa inggeris, aku rasa dua dua akan berbunyi lorat tempatan

4) Tunjuk BAKAT

hahaha dua dua suka tunjuk bakat, tapi luna maya tahap lurah bakat punya, che ta pulak suka bakat paha dan bakat atas, so kesimpulan dua dua berbakat !!!

5) Supplemen

hahah, kat malaysia ada Shaklee malaysia, kat indonesia ada Shaklee Indonesia, ok yang takda bukti yang diorang ambil shaklee ke tak, tapi kalau nak extra power, boleh refer sini


Popular Posts