Pengiraan Bonus Shaklee Individu

Soalan punya tak susah pun ada juga yang masuk dalam blog faiz saaid ni. Oklah takpa, janji untuk nak senangkan hati rakyat Malaysia yang baru je dapat BR1M, kita tengok sikit macam mana nak kira bonus Shaklee individu ni. Tak susah pun, janji buat sales,


shaklee buat duit


Efektif Dalam Sebulan

Kalau nak dikira, Shaklee ni kena buat sales tiap tiap bulan, bukan buat sekali, lepastu goyang kaki menari lagu zapin, yang tu, kena buat MLM lainlah macam burung dan sebagainya. Sebab tu orang tak nak buat business Shaklee ni, memang susah, setiap bulan kena efektif, kalau tak perform, dapatlah bonus sikit je.

Bonus 4 Angka

Kalau personal sales korang tu dah cecar 3000 UV, atau jualan nya mungkin dalam 10000, bolehlah merasa bonus 21% daripada hasil jualan,. takda nak masuk uv, guv, dan macam macam lagi. Shaklee senang kawtim. Hahha, maksudnya kalau personal buat dalam rm 11000, bonus peribadi dapatlah dalam 21% dari 11000, kan senang kira ?

Group UV Apa Pulak

Yang ni kalau dah ada anak atau dowline, yang ni cerita lain bro, kalau nak tahu pasal GUV ni, bolehlah tengok entry aku sebelum ni. Tapi buat shaklee ni, kalau ko pandai jual, ko boleh untung, pastu, kalau boleh ajar anak ko menjual, lagi ko untung. Sebab tu ramai tak join shaklee ni, tak syok, orang nak business, sekali masuk RM600, cari 3 orang dan sebagainya.

Kalau Berminat JUGAK ?

Kalau dah berminat jugak nak join, bolehlah contact bini aku senang, tak pun contact aku pun boleh, senang je nak buat sales: ni no phone aku 0163944294

Comments

Popular Posts