Macam Mana Nak Jadi Senior Supervisor Shaklee

hari ini nampaknya saya ajar kawan saya buat blog sambil lihat kata kunci di nuffnang. So kali ini saya nak ajar kawan kita cara nak jadi sr sup dalam Shakly Oklah dalam nak buat post macam ini, saya guna kata kunci dari nuffnang , copy dari laptop sarah atau angah. langkah langka jadi sr sup caranya ialah


macam mana nak jadi senior supervisor shaklee


1. DAFTAR AHLI BAWAH SAYA

hahahah, kalau daftar bawah orang lain pun takpa, bawah mizi pun takpa, dia pun handsom jugak, tapi bagi nak hormat tuan rumah, aku arasa bagus korang daftar bawah aku, dapat macam macam hadiah .

2. SKOR 3000 GUV

yang ni wajib kna tahu macam mana nak buat jualan. Cabaran nak jual shaklee bukan macam produk lain. kalau rajin ikut upline cakap, pasti jual banyak . 3000GUV adalah jualan kumpulan, diri sndiri dan anak anak bawahan. so dalam RM 10000

3. SKOR MINIMUM 1000 GUV,  ANAK SEORANG JADI SUP

oklah, yang ni kena didik anak-anak jadi pandai jual shaklee. kalau nak cara topup pun boleh, oklah, yang ni masa nak naik tu minimum 1000, tapi lepas tu korang kna jual 2000 guv, anak kena 2500 guv. 

Macam tulah cara nak jadi sr SUP. Oklah nak sambung tgk bola ni, mizi dah ajak nak prgi capati. oklah jumpa lagi !!!!

Comments

Popular Posts