Macam Mana Nak Dapat Buah Dada Yang Cantik

Pagi pagi bangun nak update blog, sekali tengok wife aku pun sambung tidur balik, kenapa ni, hooo, rupanya ada line internet problem sikit, oklah sekarang ni dah ok, so masa terbaik untuk update blog berdasarkan carian keyword yang diberikan oleh nuffnang. Oklah, ni ada orang tanya kat internet, tentu dia nak buat entry blog , macam mana nak dapat buah dada yang cantik. Oklah, aku rasa mamat ni juga tentu penjual produk nak besarkan payu dara, atau memang ada orang cari sebab nak payu dara yang mantap. Oklah, aku nak share sikit dari hasil pembacaan aku yang simple lagi dimple ni.




Bahaya Pembedahan Besarkan Buah Dada

Korang tahukan, banyak artis sekarang ni, terdesak nak jadi power, sanggup bedah sana sini, semata mata nak jadi seksi, itu pun aku rasa kat Malaysia ni pun dah ada golongan yang sanggup bedah dan sumbat silikon untuk kasi nampak lebih besar. Tapi itulah bahayanya bila cari pasal, sebab banyak juga kes ramai yang mati, tahu tak pasal apa ? Pasal ada yang dikatakan silikon dalam buah dada tu meletup, pecah dan sebagainya. Kalau korang buka sendiri youtube, memang ada satu video dulu tuh, aku rasa si jamel yang share video tuh, tunjukkan macam mana silikon murahan yang di sumbat dalam buah dada wanita tu meletup, mati terus perempuan tu. Ada pula meletup selepas main game, dan macam macam kes lagi. Lepas tu pulak, pembedahan ni, kos tinggilah, tapi nak buat macam mana, memang lumrah manusia ni, ada je yang sanggup buat apa sahaja demi kecantikan yang tak original.




Terapi Estrogen

Hooo, kalau yang nak cerita macam ni, oestrogen ni memang ada pada wanita, dan meningkat bila wanita tu dah akil baligh, dan boleh menyebabkan tisu tisu di buah dada makin banyak dan menyebabkan buah dada membesar bila meningkat usia. Tapi makin lama, hormon oestrogen ni akan berkurang dan berkurang, sebab tulah buah dada tu makin jatuh je bila dah tua. Dekat sini kalau aku nak buka cerita pasal hormon oestrogen ni panjang dan macam macam pendapat ada, takpa, nanti aku bincangkan lagi.

Senaman Kevin Zahri

Hehhehe, kalau korang search keyword buah dada senaman ni, paling mudah ialah korang boleh refer terus ke laman web Kevin Zahri ni. Bagus, banyak info dan mudah faham. Dia pun ada satu entry khas untuk senaman nak mantapkan payu dara. Lagipun memang penting, kalau badan tak cun, buah dada besar mana pun akan nampak tak lawa kalau badan kita ni gemuk sana -sini, Jadi bersenam dan aktif selalu.

Teknik Urutan Belain Manja

Satu lagi teknik nak dapatkan buah dada terbaik ini ialah dengan mengamalkan urutan yang betul, ada yang kata urut dengan vitamin E dan sebagainya. Oklah, yang ni korang boleh belajar dan refer kepada yang pakar urutan macam ini. Kalau nak best, minta husband urut isteri, jangan gelojoh sangat, kang tak jadi,

Betulke Ambil ESP Shaklee Boleh Mantapkan Buah Dada ?

Oklah yang ni berdasarkan satu kelebihan ESP, di mana ramai yang share, ESP , soy protein terbaik ni boleh mengimbangkan oestrogen dalam badan wanita, dan membuatkan buah dada lebih anjal. Bukan itu sahaja, dari segi luaran, ramai dok kata, kulit lebih gebu dan licin. hoo, tapi kalau nak lagi best, boleh refer testimonial kat blog diet diet sihat, anjalkan payu dara dengan Shaklee. 

Kesimpulan

Kesimpulannya, pandai pandailah jaga, kalau tak jaga, nanti husband akan amek set poligami, payah pulak isteri isteri ni. So, rajin rajin aktif dan jaga permakanan, sayur sayuran dan buah-buahan, akan dapat terbaik punya. !! Bersyukurlah, sebab kalau masuk bab hukum, panjang lebar jadinya entry blog aku ni. 

Comments

  1. hAbis suami boroi selebet camne ??

    ReplyDelete
  2. Sayang kan teman wanita anda?. Mahukan teman wanita anda mempunyai bentuk badan menawan?. Payudara besar dan anjal.

    Punggung yang gebu dan montok?. Jangan bertangguh lagi. Hubungi kami. Layari web kami untuk info. kami sedia

    membantu.

    [KETAHUI LEBIH LANJUT BAGAIMANA BESARKAN PAYUDARA ANDA]

    ReplyDelete
  3. Encik suami tolong la support wife sama..janganla tau nak set poligami je..cer bagi duit kt wife boleh dia melawa balik..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts