Macam Mana Nak Buat Ayat Berniaga ?

Macam mana ni pening aaa nak tulis ayat power power ni, kalau ikut member dan ramai peniaga sana, menjual ayat power nak marketing amat penting, barulah orang nak beli barang dengan kita. Aku pulak ayat kelakar dan merapu bak kata epul jaguh. So kat sini aku nak cerita jugaklah macam mana nak buat ayat power yang boleh buat orang nak beli barang dengan kita.





1. BELAJAR DARI OTAI

Paling penting sekali, sebab otai otai ni memang pandai dan berpengalaman nak buat ayat ayat power. So kalau korang tiru je ayat diorang dan ubah sikit, boleh jadi jugak, janji power dan menarik pelanggan nak beli barang dari korang.

2. RAJIN SPY

Rajin rajin spy pesaing, tengok ayat dia macam mana, itu pun penting jugak nak tulis ayat power ni, so barulah melekat awek cun nak beli set besarkan payu dara. Contohlah ue

3. BACA MAJALAH TERKEMUKA

Hahahha kalau tengok majalah yang powrr power, lagi majalah kesihatan dan majalah wanita, ayat mest power dan mereka belajar menggunakan ayat tu, sebab mereka dibayar mahal untuk reka ayat sahaja.

4. GAMBAR

Hahhahah gambar pun penting bro, kalau ayat power, gambar lemah pun tak menarik juga, jadu gunakan gambar yang cantik dan power, ngetop cun macam tuh, barulab mantap !!!!!

Apapun bersikap jujur dan jangan overclaimed sangat produk korang tuh, kalau korang jujur dan perwatakan best, tulis dari hati, confirm korang akan dapat customer dengan mudah. Oklah, marilah kita bersalam salaman. Sambil menulis ayat power tuh, jom belajar membaca.

Kalau korang nak berniaga tapi DUIT MODAL takda, klik SINI

Comments

  1. Menarik sungguh tips ni .. kena banyakkan spy ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak power kena ikut cara aqif azizan, dia memang power

      Delete

Post a Comment

Popular Posts