Jom Minum Cinch Shake Shaklee

Jom kita pekena teh tarik !!! Ok itu ungkapan kawan seperti ASB yang selalu ajak minum sesi TTS. Oklah kalini gua nak tukar kepada Jom minum Cinch Shake Shaklee. Hoo , baru baru ni cuba kembali konsisten, best sungguh rasanya, itu belum lagi kesannya, sebab gua memang jarang nak senaman, so hasil dia memang lambat, tapi ada je caranya nak aktif walau duduk di rumah.


jom minum cinch shake shaklee

Badan Cepat Berpeluh

Paling best lepas minum cinch ni, badan macam mudah panas kalau buat kerja rumah. Haritu sidai baju yang banyak, berpeluh jugak dibuatnya. Memang kalau jalan atau beriadah, senang keluar peluh, so minum air masak banyak, pembakaran dah ada mula tuh. So kalau tengah bermain tuh, jangan lupa minum cinch untuk melindungi otot anda supaya tak lemah.

Perisa Cinch Shake

Hehehe ada 3 perisa masuk Malaysia ni, vanila, coklat dan caffe late. Rasanya pun sedap. Macam macam resepi boleh korang bikin. Macam aku dulu rajin minum cinch coklat !!!Sekarang share dengan wife perisa cafe late.

Resepi Cinch Tersedap

Yang ni pulak ikut pada tuannya, janji jangan air panas, resepi paling sempoi tentu sekali dengan biskut oreo, so ada extra kalori kat situ, yang tu kena belajar kira jugak, aduiii.

Comments

Popular Posts