Hadiah Naik Rank Supervisor

Ada jugak yang dok tanya aku apa hadiah naik rank supervisor. Mungkin dia nak naik rank supervisor dalam kilang dia atau dia dah jadi boss atas sikit dari mat bangla yang kerja sama dengan dia. Oklah, aku cuma tahu nak share pasal hadiah je kalau nak naik rank supervisor ni. Oklah nak cerita pasal hadiah tu tak susah pun .


hadiah naik rank

Kelebihan Jadi Supervisor Shaklee

Sekarang ni paling penting kenapa korang kena jadi supervisor ? Kenapa kena maintain leadership 21 % bonus ni. Hooo banyak bro, paling best tentu sekali income 4 Angka, dan juga Shaklee bagi Rm368 untuk siapa yang naik rank dalam cycle 2013/2014. Hmmm tahun depan mungkin hadiah dinaikkan atau hadiah dia lain sikit . Lepas tu korang boleh join car bonus dan juga dapat collect conference point. Bolehlah jalan jalan melancong tengok keindahan alam dan bawa pasangan berbulan madu yang tak sampai sebulan.

Hadiah dari group mak korang

Hadiah dari group ni berbeza beza, hahaha yang ni bergantung kepada offer setiap kumpulan, tengoklah apa yang penting sekarang pada kumpulan korang. Macam aku bagi hadiah sikit je. Tapi bolehlah, nak gembirakan korang. Contoh hadiah yang best boleh bagi beg tangan, cekodok, kuali, peti sejuk, tv 18 inchi, laptop, dan sebagainya, kalai nak canggih beli emas atau perak. Macam macamlah, dulu aku pernah bagi duit. Hmmm kalau nak lagi terbaik, bagi coklat, keropok atau belanja makan mee ketam. So sebenarnya hadiah dia ikutlah pada upline korang tuh. Tak pun korang reward diri sendiri, sebab dah dapat duit banyak. Hahhaa 

Naik Rank Lagi

Kalau dah jadi supervisor tuh, baik maintain nanti boleh dapat award kalau bernasib baik. Oklah, nanti kalau dah tak efektif, susah woo, confirm tak naik stage punya. Nanti kenalah berusaha, bonus banyak tuh. Oklah kalau nak tips lagi, kena usha tips nak score guv banyak dengan shaklee. Hooo best !!!

Comments

Popular Posts