Geng ASB Kecewa Tak Dapat Limau di HQ SHAKLEE

Nampaknya semasa aku datang HQ mengupdate pasal vitalea habis stok pada hari pertama kea dibuka untuk promosi, kali ini key coordinator baru Naja BEKAM datang dengan gaya ranggi lagi metrosexual membawa handphone lenovo yang berkuasa tinggi menulis order. So dalam banyak banyak topik yang dibincangkan , terungkai beberapa topik yang dibincangkan semasa berada di HQ tadi. 


geng ASB lelaki shaklee

1. SHAKLEE TAK BAGI LIMAU

Bila Naja minta limau pada awek kaunter tadi, tak semua yang kata dapat limau, boleh pulak katanya kalau nak limau free ambil dekat Shell. Nampak sangat mereka tak menghargai khasiat vitamin C dalam limau mandarin

2. TEKNIK MADU 3

Selain itu aku sempat mendengar perancangan abang Naja dengan teknik Madu 3 yang memang tak kena mengena dengan cerita p ramlee. Tapi aku faham teknik ini perlukan seorang JAMIL yang hensem dan berjata kahwin tiga untuk menghidupkan kuasa sakti yang boleh menghidupkan kuasa berlian timur laut.

3. 4×4 =16

Tak cukup dengan persembangan kencang, semua nya nak ambil gambar jari 4 yang menyokong RABIA, tapi nampaknya boleh terlupa pulak sifir 4x4, oh bila tekan calculator, rupanya 16, ingatkan 4x4 dapat 12

4. GAMBAR MUNZIR  YANG COMEL

Paling tak tahan bila dok dengar munzir cari gambar dia tak jumpa, last last Munzir jumpa juga gambar dia super Macho tuh. Menampakkan kuasa PLAYBOY munzir yang terserlah . Nampaknya begitu semangat aku lagi lepas tengok gambar

5. AYAT  POWER

paling penting selain dari mendapat limau ialah teknik ayat power dari master terhebat dan beberapa leader yang hebat. Paling penting sekali cara nak buat ayat power tuh, marketing terbaik guna personal facebook yang sekarang ni dah jadi trend peniaga Shaklee.

Comments

Popular Posts