Cara Menambah GUV SHAKLEE

Salam sejahtera semua, oklah kalau anda baca tajuk kat atas tu hanyalah tajuk semata mata. Tajuk yang diambil atas dasar analisis kata kunci keyword terbaik dalam Shaklee telah menjumpai blog en Faiz Saaid yang macho lagi cun dalam sejarah dunia . Oklah, tak perlulah saya menceritakan secara panjang lebar tajuk ni. Semua orang pun dah tahu cara nak tambah guv shaklee ni, tapi apa kata kita study balik cara cara orang dulu dan cara budak paling smart.


buat baik


1. Pakai Kad Kredit

Paling sempoi dan cepat, tgk limit berapa, pastu dengan sendirinya pilih barang apa yang korang nak pastu siap, guv bertambah mengikut berapa barang yang korang beli. Kat online sekarang ni terus update guv bertambah.

2. Loan Bank

Buat loan bank, nak cepat RHB Easy, senang bawak kad pengenalan tgk duit dah masuk kalau lepas, apa lagi pergi beli stok, presto guv anda bertambah.

3. Pinjam Duit Mak Ayah

Kalau mak bapak korang byk duit, nak galakkan korang berbusiness, takda masalah pun, tapi kalau pinjam sesuka hati , pastu bis tak jalan, memang tidur tepi jalan jelah.

4. TEKNIK MLM haramjadah

Boleh juga, ini dulu dulu punya style rasanya, kalau ajaknorang join shaklee, suruh dia masuk beli pakej, 600, 1200, 10k pun ada, terus naik rank. Lepas tu duplicate duplicate sampai sudah.

5. Suruh UPLINE TOP UP

Teknik last miniy kalau dah desperate nak guv, hahhaha yang ni ada kaedah dah pantang larang. Sekarang ni online, siap ada record lagi. Hoo paling best upline je boleh tranafer uv, sesama sideline tak boleh

6. Cagar EMAS

hahahha yang ni pun macam buat loanlah , tapi arrahnu je. Kalau pandai main, untung, kalau tak emas lebur, hooo, skrg ni bawak emas pergi pjbt pos, terus setel.

7. SALES !!!

Cara paling cool sekali, takyah susah susah , kalau pandai marketing, sales meletupletup. Tak perlulah nak buat teknik mlm haram jadah dan sebagainya. So , pilihlah group Shaklee yang betul dan sesuai dengan jiwa anda.

Comments

Popular Posts