Promosi OMEGA GUARD Akhir Tahun 2013

Promosi oh Promosi. Kalau nak beli produk time promosi tentunya best. Sungguh gembira di hati bila tahu si Omega GUARD sudah kali kedua di turunkan harga ke promosi. Oklah, bulan 2 tahun ni pun dah promosi OMEGA, so nampaknya, kali ini, masa yang sesuai untuk team Rumah Mesra Ceria nak score 2 keping EMAS. Memang menarik perkembangan terkini yang berlaku dalam Shaklee. Hoo, ok jom kita mulakan sekarang. 


Promosi OMEGA GUARD Beli 6 Percuma 1

Khasiat Omega GUARD

Banyak sebenarnya fakta menarik pasal khasiat OMEGA 3 ni. Dari cerita pasal jantung yang sihat, membentuk ketahanan badan supaya jarang demam dan paling menarik sekali lemak baik nak lawan lemak jahat. hoo, itu yang best tuh. Budak budak pun suka OMEGA Guard ni, sampai saya kena sorokkan dari anak saya botol omega guard ni. Oklah, banyak lagi info menarik di sini.

Boleh Dapat COQ Health Percuma 

Hahaha, yang ni memang offer terbaik dari Shaklee. Siapa yang daftar jadi member, lepas tuh jugak buat pembelian ONLINE, boleh layak dapat CoQ health percuma. Memang menari COQ health ni. Kalau korang nak bagi jantung sihat sejahtera, boleh ambil khasiat COQ 10 ni. Bagus untuk antioksida pada kolestrol jahat yang menghalang saluran darah ke jantung anda . Nak info lagi boleh klik sini untuk COQ health percuma 

Susah nak dapat MC ?

Kalau anda layan video kami pasal khasiat ikan dan omega guard, anda tentu percaya kuasa minyak ikan memang bagus untuk bagi korang jarang demam. Kan ada iklan pasal budak yang sorang sorang datang sekolah, sebab kawannnya semuanya demam. Oklah, ni kalau korang tengok video ni, memang boleh dikatakan athma adik ipar pun dah mula takda, dia memang rajin ambil omega guard, dan tengok memang dia kebal, kawan kawan ofis dia asyik demam je. Tapi ingat ye, kena rajin ambil.

Nak Dapat 2 keping 1 gram EMAS ?

Yang ni offer terbaik untuk rumah mesra ceria bawah team saya dan wife. Hoo, memang tengah nak mengoffer diorang ni. Kalau korang pun berminat nak dapatkan 2 keping 1 gram EMAS ni, apa kata jom hubungi saya di sini. Hoo, apa lagi, jom kita !!!


HUBUNGI 
Ainul 0133612717
Faiz 0163944294

Comments

Popular Posts