Nasi Lemak Pak Ayub

Entry pagi pagi ini ialah sarapan yang berat dengan lemak, iaitu nasi lemak yang di makan kat kedai Nasi Lemak Pak Ayub . Lokasi nya betul betul dalam pasar seksyen 6 Shah Alam. Antara menjadi faveret pengunjung pwnduduk shah alam, baik yang kat pasar dan baik juga yang nak sarapan sahaja . Oklah  jom tgk sikit apa yang best.


nasi lemak pasar seksyen 6 shah alam sedap kaw kaw selepas membeli barang di pasar


NASI LEMAK

Oklah ada rasa lain skt dan tetap best, ada yang kata sedap dan ada yang kata biasa je. Bagi aku bolehlah makan , tapi belum mengcengkam lagi. Bagi aku nasi lemak gembira dulu dulu punya paling sedap. Sekarang gembira tak bape nak sedap, walaupun ada nasi lemak Ceria, itupun tak cukup nak lawan Nasi Gembira yang dulu. Sekarang ni tak sedap sangat.

MENU LAIN

Macam biasa menu lain tetap ada, buat yang tak mahu makan nasi lemak, kuih muih bihun goreng ada. Oklah, sebelah nasi lemak pak ayub tu ada roti canai, hoo memang best sambil shopping sambil makan. So ada yang nak lepak sini pun boleh lepas beli belah barang keperluan kat pasar. oh ye, ada lontong yang sedap lagi enak dimakan begitu sahaja campur kuah dan sambal

HARGA

Harga aku rasa macam biasalah, malas nak cerita , kat shah alam ni harga dah mahal sikit. Tapi ni kira ok berbanding harga nasi lemak ceria . Mungkin sebab pasar malam punya sewa atau saja nak untung. Hoo apapun kehidupan shah alam ni makin mencabar, kesian juga diri swndiri ni heheheh. Oklah entry ringkas dengan ucapan selamat makan. Family rumah mesra ceria, jom kita sarapan sama sama.

Comments

  1. pernah dengar. ada gak member yang gian nasik lemak ni. heee

    ReplyDelete
  2. Hooo mantap tuh nanti dtg boleh gua belanja

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts