Magic SESSION Kuantan BATAL

Nampaknya akibat banjir teruk yang melanda bandar Kuantan, magic session kali ini terpaksa dibatalkan. Huhu nampaknya tarikh baru akan diberitahu kemudian, nak tunggu juga bandar kuantan pulih, dan tak lupa juga keselamatan pengunjung pengunjung yang melawat Kuantan hujung tahun ini. Oklah disebalik banjir tuh memang ada cerita cerita kosong dan ulasan yang boleh kita buat.




Kesan Taufan Haiyan ?

Rasanya hujan lebat kali ini memang membawa gelombang dari Haiyan. Memang hujung tahun ni selalu sangat musim tengkujuh. Tapi kali ini hujan memang nak attack bandar Kuantan. Habis semua jalan jalan ditutup sehingga pusat bandar terjejas teruk. Banyak jalan yang rosak dan tenggelam dek kerana banjir yang terlampau teruk. Member bagi lagi gambar memang terjejas teruk kawasan Gambang Waterpark. Habis plan kami nak duduk di rumah kuantan , nasib baik tadi katanya owner rumah nak pulangkan balik duit deposit. Kalau tak naik sampan lah jawabnya.

Ramai Tak Jadi Ikut

Bileh dikatakan ramai tak boleh nak ikut. Lagi teruk Ainul dah mula morning sickness yang teruk untuk baby baru ni. Masa Arreessa pun tak seteruk macam ni. Lagi kawan kawan lain pun ada yang tak boleh datang . So bila dahvtak jadi macam ni, maybe rasa lega sikit. Ada pulak time ni kitorang bergelut nak cari rumah sewa nak duduk .

Planning Hujung Tahun 

Nampaknya kena tukarlah rancangan hujung tahun ni. Oklah boleh lah geng geng supermom , asb dan yang lain lain buat aktiviti lain seperti main bowling futsal ataupun pancing ikan. Hoo nampaknya boleh tanya ketua rombongan mohd wazir


Comments

Popular Posts