Buasir oh Buasir

BHooo buasir oh buasir. Sambil gua sedang mencari maklumat best dalam group Lady Boss ( bosan tunggu no kat Shakleee lambat ) , tertarik pulak gua baca poster best pasal buasir ni. Oklah nampaknya memang superb cara penyelesaian dengan bantuan Shaklee. Oklah sambil layan poster yang cun macam neelofa, jom baca penerangan kat bawah ni.



1. Zinc Complex

Hooo aku pelik jap kenapa kena ambil Zinc ? Hoo baru teringat pasal luka lepas pantang ni. Kalau korang rajin kaji, Zinc memang bagus untuk merawat luka dalaman, so kalau masalah buasir tu boleh menyebabkan luka, boleh ambil Zinc untuk membantu menyembuhkan luka si buasir tuh


2. Omega Guard

Yang ni gua malas nakcerita lah, dah lah sekarang tengah promo, anak gua pulak suka makan omega. So kalau amek Omega, bolehlah membantu mengecutkan otot yang terasa sakit semasa nak buang air besar.


3. Ostematrix

Yang ni biasalah, nak bantu kurangkan sembelit korang. So bila dah lancar, takdalah rasa sakit sangat, dan membuatkan korang tak perlu nak mennyanyo lebih lebih bila sakit sangat dalam toilet tuh



So kalau anda berminat bolehlah klik sini
Sambil boleh PM Ainul 0133612717



Comments

Popular Posts