Aku di NANDOs kan oleh team SUPERMOM

Semalam sempena bulan bersejarah aku, untuk kali ke 29, atau dah masuk 3 series dah sebenarnya, aku dah di Nandos kan oleh team supermom yang diketuai oleh Ainul dan supermom sister, mommy hadhatina dan deddy mkb pun ada sekali . Berapa detail yang aku nak cerita tentu membuatkan Nandos bangga dengan aku.

1.Kalau tengok pada komen wani dalam status kontroversi wife aku tuh , bunyo macam nak ajak makan sekali malam ni. Oklah boleh celebrate sekali, wani pun share same bestday dengan aku, cuma tahun dia muda lagilah dari aku, hahhaha sebab tu aku nampak muda berbanding dia.

2. Oklah dah lepak shah alam mall, ainul nak cari madu , macam biasa Arreessa bawak dia beli tempat mainan, so macam biasa aku suka belikan dia koleksi play-doy , boleh buat cake  dan buat masak masak yang best. Hooo lepas tuh, tunggulah wani di Nandos, oklah lapar sikit je, sebelum dah makan nasi telur kicap mak aku masak.

3. Bila pergi Nandos je, bolehlah tengok ada En Wazer dan Kemal . Hooo , ramai juga team makan ni, hehehhe ok boleh ramai ramai makan dan minum , sambil borak , hariu dah lah trip kuantan dibanjirkan, so melepas gian melepak lagi dengan para para  Supermom

4. Mommy pun dtg join sekali mkn mkn, hoo ramai dah ni, tak sangka team Nandos tolong nyanyikan happy bestday, tu si Ainul kata dia pun tak tahu, cake tu gua sungguh bersemangat nak bergambar , hahahha , memang terbaik dan terharu tak pernah dpt surprise macam ni sebelum ni . Hehehe

Oklah nanti kita sambung lagi, dengan kisah komplot yang lebih haru lagi. ....

Comments

Popular Posts