Mudahnya Menjual Produk Shaklee

Alhamdulillah, sudah masuk 2 haribulan, senangnya kami menjual produk Shaklee, dari dulu dan kini, insyaallah kami dapat bertahan dan mempraktikan apa yang kami belajar untuk mempromosikan produk Shaklee sekarang. Trend di Malaysia amat menguntungkan, boleh dikatakan bulan lepas sahaja, berlaku fenomena yang amat dasyat. Satu Tsunami melanda, melihat ramai nya orang datang ke HQ Shaklee. Walaupun dah ada sistem online, tapi mereka nak juga barangan terus dapat ke tangan mereka. Apa yang menarik nye ialah, kerana ketaksuban membeli produk Shaklee yang semakin hari semakin dapat sambutan.


mudahnya menjual produk


Faedah Menjadi Keluarga Rumah Mesra Ceria

Kalau nak di kiranya, banyak faedah menjadi family RMC. Group ni bawah pimpinan saya dan isteri. Group paling sempoi dalam sejarah Shaklee. Apa yang menarik jika anda memilih menyertai kami ialah

1. YURAN hanya RM 65 Seumur hidup
2. Bimbingan secara terus dari group kami
3. Tak perlu keluar RUMAH
4. Duduk buat marketing FB/BLOG/VIDEO
5. Tak perlu nak beratur pergi pos, semua kami boleh buatkan untuk anda.
6. Sistem Online yang best dan memudahkan
7. Tak payah simpan stok, pergi HQ beli stok. Semua kami boleh lakukan untuk anda
8. Hanya perlu marketing, dapat duit, kami pastikan pelanggan anda dapat barang yang diperlukan.
9. Tak perlu nak buat PRESENTATION
10. Tak perlu nak pakai baju kod, tali leher
11. Tak perlu nak jumpa kelas minggu-minggu malam malam
12. Boleh ajak makan-makan
13. Boleh ajak buat aktiviti lain macam main futsal, memancing, pergi kelab dangdut
14. Tak perlu nak pakai SPEK HITAM dalam kereta
15. Tak perlu nak beli beg lawa lawa
16. Tak perlu makan kat tempat mewah mewah
17. Tak perlu nak susah tunjuk KERETA BMW
18. Tak perlu nak tunjukkan tudung lawa.
19. Tak perlu nak cari 3,4,atau 5 orang
20. Tak perlu nak labur 20 ribu
21. Tak perlu nak buat temu janji kawan sekolah lama-lama

Anda tahu tak dengan kemudahan INTERNET, Saya jamin, anda tak perlu keluar rumah, pergi beratur, pos barang. ANDA PERLU TAHU, SEMUA benda tersebut kami lakukan, bagi membantu ANAK ANAK kami yang tidak mempunyai masa dan terikat dengan KERJA YANG BANYAK !!1

Jika anda BERMINAT MENYERTAI KAMI SMS kami 0163944294

Comments

  1. Best nya 21 tips mudah untuk customer atau sid jual produk $hakl33

    Jom join Giveaway...santai-santai
    Giveaway Nurfuzie dot com #1

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts