Mengatasi Allergik dan Eczema dengan Shaklee

Alhamdulilah, sekarang ni banyak masalah dapat diatasi dengan produk Shaklee. Oklah hujung minggu ni saya nak share lagi kisah ibu yang menghadapi anak yang asa allergik dan eczema ni.


masalah eczema kanak-kanak

MASALAH ECZEMA

Anak ke-2 saya, Ameer Ilman. Sejak dari usia 4 bulan dah ada Eczema. Honestly, dulu memang balik kerja menangis tengok anak mcmni, cakap dengan husband, apa lagi kita nak ikhtiar utk anak kite ni. Kesian. Tak sampai hati tengok dia. Alhamdulillah, genap usia dia 7 bulan, perlahan-lahan kami dah faham camane nak control eczema dia.. Gambar di atas, baru-baru ni dia pegang kulit telur yg baru saya pecahkan nak masak, in 15 minutes, muka dia merah, mata bengkak, celah-celah lengan semua naik bengkak n bintat. Naik bulu roma saya ni! tak nak tengok dia sakit balik.. kasi nutriferon, bancuhkan susu dia ditambah dengan Omega Guard dgn segera, lap badan dia bersih2. In less than 1 hour, Ilman lena dan bengkak n merah kat muka n serata badan dia hilang!!

Alhamdulillah.

Nutriferon - memantapkan sistem imun badan untuk menentang penyakit/jangkitan.

Omega Guard - mencegah keradangan kulit & mengurangkan kegatalan, melembabkan sel-sel kulit - mengelakkan kulit kering dan mengurangkan eczema.

Comments

Popular Posts