Cara Jadi Ahli Shaklee yang Berjaya Dapat Hadiah

Salam sejahtera , masa aku tulis blog ni, aku ada tengah beratur dekat USS nak naik jurasic park ride So aku dah takda kerja bosan gile, aku nak share lah sikit macam mana nak dapat hadiah dengan daftar shaklee. Ada beberapa point yang aku nak tekankan di sini.


daftar keahlian shaklee

AHLI SHAKLEE YANG BERJAYA 

Memang sekarang dah banyak orang offer keahlian Shaklee, tu belum lagi macam macam hadiah diorang nak bagi, free membership, dapat blog dan sebagainya. So kat luar tuh kau orang google je, semua orang gile fenomena dengan Shaklee ni.

Bak kata Akmal Azmi ketua kumpulan rama rama, korang carilah kumpulan yang betul, upline yang betul betul nak tolong korang, bukan sekadar janji tinggal janji. So korang biar bersemangat dan sentiasa positif dengan apa yang korang usahakan.

Penjejak Bayang pulak kata , tengok matlamat korang, korang ni sekadar nak baut income atau betul betul nak berubah nak jadi orang yang hebat macam hang jebat. So korang kena usaha kuat sama macam besarnya matlamat korang.

Aku pernah cakap kat ahli Rumah Mesra Ceria, kalau korang betul betul nak berjaya, nak EXTRA INCOME, maknanya koranf nak kerja kuat extra, cabaran pun akan extra jugak, dugaan pun extra kena tempuh dan telan kepahitan extra jugak, sebelum nak TUAI HASIL.

Comments

Popular Posts