Cadangan Vitamin Menyusu Shaklee Mampu Milik

Seronok juga bila dengar ada mak mak yang betul betul nak susukan anak dengan susu ibu. Hoo, itu semua Allah dah bagi, buat baiknya untuk manusia, hehe, susu formula kalau dah kecemasan sangat bagi jugaklah, tapi kalau boleh nak perfect, nak bagi susu ibu je, 6 bulan cantiknya. Tapi kesian juga  bila dengar cerita orang terdekat kita, tak boleh nak bagi anak susu ibu. Dah cuba itu ini dan sebagainya. Oklah, takpa, sebenarnya, kena belajar juga ye teknik yang betul. Oklah, pasal teknik yang betul tu, boleh refer kat Ainul, tapi sekarang ni nak cerita sikit pasal set bajet mampu milik Shaklee untuk korang di luar sana !!!

set,menyusu,shaklee,breast,feeding,alfalfa,ostematrix,susu,banyak,
Set Menyusu Shaklee

OSTEMATRIX

Kalsium sebenarnya amat penting bagi ibu ibu yang baru lahir ni. Nak cerita pasal kelebihan Kalsium ni, macam macam boleh, oklah gua amek sikit kelebihan Kalsium

  1. atasi masalah sembelit
  2. memberi tenaga dan dan mudah bangun dari tidur
  3. mengekalkan tekanan darah normal
  4. membantu kita segar
  5. mengelakkan kemurungan 
  6. mengatasi masalah "water retention" 
  7. mengatasi masalah pra-haid  
  8. mengelakkan kekejangan & sakit tulang belakang  
  9. membantu pengeluaran susu (milkbooster) dgn syarat perkara asas penyusuan dipatuhi  
  10. mengatasi masalah pereputan tulang  
  11. memastikan tulang padat bg mengampu tubuh yg berat(jika ada masalah berat berlebihan)

ALFALFA COMPLEX

Oklah cerita pasal Alfalfa complex ni, ramai dah tahu, paling power dia ni boleh sembuhkan kanser. Tak lupa juga ye, mostly ramai cakap kat luar internet sana, alfalfa sememangnya MILK BOOSTER untuk para ibu. So nak cerita jugaklah dari blog mommy hadhatina, ini pengalaman dan pengamatan dia.

  1. ada orang makan 2 biji alfalfa susu badan dah increase on next pumping session
  2. ada orang makan 2 biji alfalfa sampai demam bengkak susu, so, dia cuma perlu makan sebiji sehari je
  3. ada orang perlu makan lebih daripada 2 biji untuk dapatkan hasil yang diinginkan
  4. ada orang tak cukup dengan alfalfa, perlukan Ostematrix dan/atau ESP
  5. ada juga yang tak perlu/tak boleh alfalfa atas sebab-sebab kesihatan

KONSEP YANG BETUL

Perlu ambil perhatian juga ye, pasal menyusukan anak ni bukannya bergantung kepada Supplemen. Kalau tak ambil pun boleh. Apa yang penting di sini teknik dan pemahaman ibu itu sendiri tentang supply demand susu ibu, cara berpantang, power pumping dan sebagainya. Di sini, saya nasihatkan kita sama sama belajar, tak kira ibu malah SUAMI lagi penting kena tahu semua konsep ni dalam kepala, dan memahami para ISTERI yang mengeluh dan stress pasal susu tak cukup dan sebagainya. 




Comments

Popular Posts