Bonus Shaklee

Bilo kito sebut pasal bonus ni tentu sekali ramai yang tahu pasal bonus Shaklee dan syarikat syarikat yang lain. So macam macam syarikat offer bonus ni, kalau petronas ada gaji dan bonus, kerajaan pun ada bonus dan gaji. Kalau Shaklee ni tiap tiap bulan ada bonus hasil dari jualan yang dibuat oleh seseorang SID . Oklah nak cerito sikit pasal bonus Shaklee ni

1. Ramai yang salah anggap bonus ni sebagai untung jual Shaklee, tu silap besar tuh. Jangan lupa, apapun perniagaan jual beli ada untung runcit. Ramai duk silap bab ni sampai jual harga tak untung dan boleh dikatakan ramai tak fokus untung sebab bonus dah besar.

2. Dulu Shaklee bank in ke Maybank je, takpun keluarkan cek. Sekarang bila dah lain macam ni, bank America ni dah buat sistem bagus semua bank boleh bedal bonus, takdo dah cek kertas semua. Bulan depan bonua masuk setiap 15 hrbln.

3. Bonus Shaklee macam macam ada, bonus personal, bonus group, bonus leadership bonus kereta dan macam macam lagi bonus Shaklee bagi kat kami. Oklah sekarang bonus tuh boleh bikin belanja, amek sikit beli gitar karen hahahha. Oklah tuh.

4. Orang bonus besar ni tak tahulah depa buat apa, so pandai pandailah belanjakan bonus tuh, buat beli kerepek ke, apapun HUTANG kena setel dulu !!!!

Oklah sekian sahaja dari bilik berita tv 90. Salam mesra dari en faiz

Comments

Post a Comment

Popular Posts