Nurse Cun Suruh Aku Stay 1 Malam Lagi

Semalam saya dah kena masuk wad, demam sampai 40. Hoo pening kepala, wife yang tolong handle semua business, termasuk banyak barang tak pos lagi, so sory sesangat kat anak cucu cicit rumah mesra ceria yang masih tak dapat stok lagi.

Berbalik kepada tajuk kontroversi di atas, antara sebab yang nurse suruh stay 1 malam lagi ialah


DEMC mahal gile



  1.  Demam ok dah, kata doktor, tapi kena tgk 1 hari lagi, kalau ok barulah boleh keluar
  2.  Nurse suruh aku stay tengok bajet 2014 kat tv demc. So aku pun layan jelah
  3. Nurse maybe tahu mlm ni ada sesi TTS asb, nurse takut nanti aku jadi lagi demam bila ada topik hangat, lagi lagi naja ketua bekam kat usj
  4. Nurse maybe nak ajak aku tgk bola mlm ni maybe nurse orang kelantan. Jadi aku kena temankan sebab senang skt dia nak ulasan taktikal dari aku
  5. Ok, sekian sahaja dari aku dari wad 506 demc

Comments

Post a Comment

Popular Posts