Fenomena Tsunami Shaklee

Gua boleh kata, 2 haribulan 10, kalah KL Gangster 2 pada esoknya. Lagi ramai dari KL Gangster, aduih, punyelah penuh, sampai sistem online yang shaklee buat ada masalah, orang tetap nak pergi branch dan HQ shaklee. Nak ambil barang. Pulak dah tuh barang habis dan sebagainya, so untuk hari ni gua mau cerita sikit impak  keramaian dan gosip hangat Shaklee kat Malaysia, gua rasa pakcik Roger pun boleh demam kalau dia faham bahasa melayu gua ala-ala tailong kl ganster !!!


business shaklee



OPENING YANG MERIAH

Boleh dikatakan, tak pernah ada MLM yang penuh gila pada awal bulan, bak kata seorang pekerja Shaklee di Wangsa Maju, dulu orang tunggu gaji baru ramai, sekarang dah tak kira, ada gaji, takda gaji, semua orang pergi Shaklee. Ini barang banyak baik punya, ada untung, semua kawasan sudah sapu dengan Shaklee

HERB-LAX MACAM BISKUT

hahaha, kejap ada kejap takda. Hahha itu hari sudah  buat rules 2 orang  sahaja boleh beli, Tengok hari sudah habis maa. Itu boleh demam woo, ada SID mati hidup kembali sebab herb-lax ni. Hoo ini lah dikatakan power dan superduper, tapi lu kena faham, bukan gua kata Shaklee produk boleh hidupkan orang mati ok, mampus Victor cari gua !!

LAGI VITAMIN C

Kali ini, lagi kecoh, macam KL Gangster jugak, itu Sustained Release Vita-C mahu muncul dalam Malaysia tahun ni jugak. Apa punya barang sampai habis dibuatnya. Oklah, ini lagi cerita sudah kecol, padahal barang belum keluar lagi. Lagi takut kalau ada taiko sudah pukul itu barang dulu, ikan bilis sudah takdapat beli. Hoo, power betul ini produk.

SEMUA ORANG TAKDA KENAL PUNYA

Makin hari makin ramai SID,makin power, makin banyak permintaan. Dulu gua ingat, mau datang masa closing, lengang je. Sekarang tak payah tunggu closing, jalan raya pun sudah penuh orang beratur. Semalam punya order, sampai pukul 12 tgh malam, dah boleh buat solat tahajud kat Shaklee HQ ni. Ini sudah power maa, habis semua orang kasi sapu, takpa, kita boleh lari pergi Indonesia punya kawasan. !!!

ONLINE MASIH MERANGKAK ?

Ini online sistem kena sabar sikit, lama-lama dia oklah tuh. Kalau sabar, ok punya. Nampak mudah gila, itu anak-anak gua punya sales, dia punya kawasan, gua boleh pantau, tak payah tunggu 15 haribulan baru print itu GE. Oklah, gua boleh sabar itu sistem kasi jalan betul betul punya !!!

Comments

Popular Posts