Cara Nak Order Shaklee

Satu keyword yang masuk blog aku haritu. Oklah, soalannya, macam mana nak order Shaklee. Hoo, apa tuh Shaklee ? Produk suplement yang tengah hot kat Malaysia ni. Ramai je yang dah ambil, dan ramai juga yang dah mula jadi Shaklee Independent Distributor (SID). Oklah, so ramai yang tanya, macam mana nak order produk Shaklee ni . Oklah caranya senang je.


cara,nak,order,shaklee,malaysia,business,murah,selamat,berkesan,
Shaklee



1) SMS Ainul 0133612717

Mula mula korang sms no di atas, apa masalah korang , ok, masa ni, Ainul akan ceritakan apa produk yang sesuai untuk anda. Macam biasa, korang boleh  start cerita masalah, dan Ainul akan bagi solution produk yang terbaik untuk anda.

2) Bank in duit

Ok, kalau dah confrim nak produk, bolehlah bank in duit ke dalam akaun yang berkenaan. Jangan lupa ye, ikut kepada keperluan anda. Anda mahu barang di pos, atau mahu kami hantarkan COD kat tempat yang anda nak. Kalau jauh dari Shah Alam, kami akan menghantar wakil Rumah Mesra Ceria yang berdekatan dengan anda

3) Selamat menikmati Shaklee

Senangkan nak order, dah dapat barang, apa lagi, start jaga kesihatan dan amalkan supplemen yang telah di order dari kami. Ok, macam tu je, cara nak order, tak susah pun.

Kalau tak mahu sms, boleh je ke facebook atau email Ainul. Macam macam cara boleh, oklah, selamat order Shaklee. !!!


Comments

Popular Posts