Beraya di Rumah Hadhatina

Best nye dpt beraya sini, oklah bolehlah melawat mommy hadhatina yang sedang berpantang ni, nama anaknya ketiga ialah ilham bahtiar, ejaan salah skt, tapi begitulah ejaannya. Kalau korang nak tgk mukanya macam mkb, oklah kami beraya pun pakai t-shirt biasa biasa saja.

Sampainya rumah mommy pukul 6bptg , terus makan nasi lauk ikan, sedap woo, sambil tu juga bergossip tentng masa depan business, share jgk kemajuan business kitorg yang sempoi lagi best.

Alhamdulillah, kiranya dah setahun saya betulbetul aktif buat shaklee bersama awek saya Ainul Mustafa, oklah tuh banyak benda yang kami bincang dengan mommy, oklah tuh, mommy pun ada bagi beberapa cadangan, mommy pun perhati juga Rumah Mesra Ceria, Alhamdullilah kami pun seronok seronok mandi kolagen, hehehe.

Selamat Hari Raya Aidiladha






Comments

Post a Comment

Popular Posts