Zespri Kiwifruit 14-day Challenge

Apalak aku menyampuk ni, hahaha, takpa ini mahu tolong promote cerita. Wife saya telah berjaya mendapat jemputan dari Edelman , tolong promosikan kehidupan kiwi selama 14 hari, cabaran tu, nak kena update blog selalu tentang Kiwi. oklah, saya macam biasa, selain update blog, selalu juga akan buat vlog tentang apa sahaja aktiviti kami. oklah, apa yang menarik pasal 14 hari cabaran ni 

Zespri kiwi fruit

Resepi dengan Kiwi Zespri

Mungkin dah ada dah rancangan puan Ainul nak bikin apa nanti, tapi pagi tadi dah pekena Kiwi Fruit dengan Cinch Shake, sedap woo, ada plus ESP sikit. Rasa lain, dan berkhasiat. Tapi kang nanti orang hentam, kan ada hadith kata tak boleh ambil buah dengan susu, hehhe, takpa itu hadith palsu !!

Vlog Kiwi

Oklah, gua macam biasa akan mengedit vlog untuk aktiviti sepanjang 14 hari cabaran ini. OKlah, aktiviti kat pejabat Edelman pun ada, so kita layan dulu video jemputan ke ofis Edelman, nanti kita akan ada vlog resepi pulak. Ok, Selamat Hari Jumaat !!!





SELAMAT BERJAYA AINUL MUSTAFA !!!!




Comments

Popular Posts