Terjah Hadhatina dan Kamarul

Tak sangka, banyak pula video untuk Mascel special untuk mommy Hadhatina dan MKB. Hoo, akhirnya, pagi tadi, siap juga video teakhir, episod terakhir, dalam ruangan terjah . Kalini, siapa yang datang, kami terjah sorang sorang. Selain itu juga, saya ada buat video untuk the making of mascel, penampilan istimewa Master Lyna Noh . hoo, banyak juga video yang keluar time ni.  So apa yang menarik tentang video ini ?


Faiz Saaid

1) Penyayang - nampaknya mostly semua orang kata mommy penyayang, tapi kekadang tu garang dan tegas 

2) Suka buat - mkb pula bak kata master Azmie Kassim, ialah jenis yang akan buat, tak suka cakap kosong, cakap je terus buat !!!

3) Lyna Noh pun tak pernah jumpa dan kenal Hadhatina, sampai time masa kelas Euphoria haritu. Hoo baru tahu itu downline dia. Nak tunjukkan, Mommy boleh kerja sendiri, tak perlu upline suruh buat !!!

4) Ramai yang terlibat dalam video ni ialah geng SUPERMOMS , termasuk lyna dan zainul

5) Azmi kassim, hanif, dan shaggy, kata dulu MKB Playboy ?

6) Semua lagu dalam video kali ini maybe tribute untuk R Azmi, dari lagu memikat hati, pak hitam, dan senyuman yang manis.

7) Nampaknya kalau tgk reaksi mommy dan mkb, still rasa surprise lagi sebab content video ni yang segar (bangga diri jap) !!!


Oklah, tanpa membuang masa, jom kita layan video TERJAH CINTA di bawah !!!









Comments

Popular Posts