Supermom Liburan di Kota Kinabalu

Nampaknya semalam, warga warga Supermom yang diketuai oleh Hadhatina dan Kamarul MKB dah berjaya membawa anak anak , cucu-cucu,cicit-cicit dan kerabat yang lain berlibur di Kota Kinabalu ,Sabah. Hoo oklah, nampaknya awek aku tak boleh nak ajak aku sekali sebab aku kena bawa bapak aku pergi kenduri. So awek aku duk satu bilik dengan Zainora KIJ. Hhaha. oklah ada beberapa gambar yang di upload oleh encik Epul Jaguh yang sempat di curi, bolehlah aku letak kat dalam blog ni !!


supermom,shaklee, best,mkb,hadhatina,
SuperMOM the best, bak kata MKB

Free trip 

Kali ini, ramai betul budak budak supermom layak pergi free trip kali ni. Oklah, ada yang pergi 2 orang, ada yang layak satu tiket. oklah, tak perlulah nak susah susah pecah rumah orang, kejar biawak , dah layak. Hahaha, apapun enjoy lah, walaupun local, tapi memang sempoi punya hehehe !!!

Macam mana nak ikut ?

Paling senang, kena naik rank jadi Supervisor dulu, lepas tu, boleh score banyak point, sama ada nak pergi local atau international. Apapun, ingat ye, mesti rank Supervisor dan ke atas. Nak score point tu, macam-macam cara. hahah, Buat sales, ataupun jadi leaders yang baik dan mantap. hoo, best best !!!

Nak pergi US

Apapun tahun ni, targetnya nak bawak geng geng Rumah Mesra Ceria pergi trip US sama sama. Harap ramai boleh join trip US kali ini. ok sama sama kita berusaha . YAHOO !!!


US,global,conference,shaklee,2013,2014
jom pergi US









Comments

Popular Posts