Perubahan Tempat Kelas VLOG

Salam sejahtera, atas beberapa masalah teknikal, kelas VLOG Rumah Mesra Ceria akan diadakan di rumah Master Hadhatina  di USJ Heights, so apa yang menarik di sana nanti, macam macam, seperti biasa, jika anda pernah singgah di USJ Heights, tempat tu memang menarik, dalam pun cantik, oklah antara aktiviti kelas VLOG yang akan berlangsung nanti , mungkin seperti berikut 

interview,victor lim,shaklee,business,vlog
Interview Victor Lim

1) Review Video

Heheh, setakat ni baru ada satu video je yang berjaya dibuat oleh puan Siti Najihah, hahaha, ok tips dia memang sangat best ok, cara update facebook, sambil tengok laptop, sambil cakap depan camera. Hoo, memang layan, ok,nantikan video editing skill yang saya akan buat nanti .

2) Menikmati Suasana Outdoor

menarik ni, kalau tak hujan, agaknya, nak juga buat Outdoor class untuk mereka rasa sendiri, feel bagaimana nak menghasilkan video yang menarik. Ingat ye pemasaran video bermula dengan content yang bagus, dan selepas itu barulah ke suatu tahap untuk optimize

3) Makan makan

Macam biasa, ajk makanan kita Ana Lyana akan berusaha untuk pastikan makan tetap sedap dan best. Jangan lupa ye, siapa yang datang bawak juadah masing masing untuk dikongsi bersama. hehhe

Jika anda berminat untuk sertai team Rumah Mesra Ceria, hubungi kami sekarang ok . Jom layan video sempoi di bawah !!!






Comments

Popular Posts