Gathering SUPERMOMS

Hehe, hari rabu haritu, aku sebenarnya pun tak tahu, ada gathering lagi team SUPERMOMS ni. So, kali ni, wife aku nak bikin spageti, selepas ambil Arreessa kat school, kitorang pergi tesco. So macam biasa, masa ni, kitorang share skt, kesedapan buah kiwi Zespri yang memang sedap. Hoo,  malam tu juga ada bolasepak pesta bola merdeka, di mana Thailand yang hantar team B kena belasah teruk dengan OKS punya budak.Oklah, kalau korang tengok pun suasana meriah, semuanya macam lama tak jumpa, makan pun tak ingat 

gathering,supermoms,ysm,shaklee, business,
Gathering Supermoms

1) Banyak Makanan

Gila banyak makanan, pergh antaranya tentulah ada KFC, Spageti, Satey, kuih, kek, aiskrim, nasi putih dan sup ayam pun ada. Pergh, time makan semuanya tak ingat. Paling best jugak, gua kena jaga kaunter air, ada air kopi, tebu, dan teh o. So time ni, gua makan nasi lauk KFC dan juga beberapa Satey yang sedap dan enak, memang mengantuklah, tapi tulah. kalau dah sumbat banyak makanan tuh, bolehlah ambil lecithin dan alfalfa untuk detox balik badan anda ok 


2) Supermoms INDONESIA

TAk lupa juga, antara perbualan hangat juga ialah Shaklee INDONESIA,  hehehe, sebab mommy dan mkb baru balik dari Indonesia gitu, ramai yang dok tanya macam mana business di sana. Paling best tentu sekali ialah pendaftaran, siap ada video khas nanti untuk vlog indonesia. Siap malam tu, nak dubbing lagi suara supermoms indonesia yang pertama. Hahha, memang best btul, kitorang siap dapat lagi flyers dan buku nutrisi bahasa indonesia, lawa siut !!!

3) Keenakan Kiwi Zespri

Hahah, macam biasa, kitorang bawak jugak buah Zespri ini untuk makan bersama rakan rakan Supermoms. Apapun, ramai kata sedap, ye  betul, kiwi Zespri memang antara yang terbaik dalam sejarah makan kiwi. Big Daddy pun layan je, hahaha, nak tahu lagi apa yang berlaku ? Jom tonton vlog di bawah. Untuk mengetahui lagi cabaran Zespri, bolehlah tengok website awek saya di sini.





Comments

Popular Posts