Cara Update Blog di Blogspot

Amacam saudara, hari khamis ni, banyak betul dugaan dan cabaran, habis video file saya hilang, dapat low quality tak shok lah nak buat vlog, takpa , itu bukan alasan nak bikin vlog best, yang penting kreatif dan berusaha untuk membuatkan ramai yang nak tonton video anda. Oklah kat bawah ni ada cara cara simple nak update blog oleh Zaleha Mama Elly. Anak buah kami ni, baru belajar nak bikin vlog, takpa, lama-lama pandai lah tuh. Ok jom tonton.


cara update blog


Oklah, dalam banyak banyak video ni, yang ni sempat edit pagi tadi, oklah, dapatlah jugak publish kat sini. Takpa, baru belajar lagi, kami pun baru nak belajar belajar nak beramah mesra dengan pemasaran video, video marketing ni. Oklah, nanti ada video baru, bolehlah korang join ok ? Ok saksikan video kami di Ainul Mustafa HD. Bye !!!

Kalau nak belajar buat blog, boleh contact terus Elly di sini. Ok, selamat belajar dan berjumpa lagi !!!


Comments

Popular Posts