3 Cara Mudah Nak Sihat

Cara baca tajuk di atas ni, sebenarnya aku nak cerita aku rasa sihat sebab ambil 3 produk Shaklee ni, memang akan rasa beza bila korang ambil produk Shaklee ni. Dan aku rasa, ambil salah satu pun dah cukup, dan membuatkan korang rasa, hoo, best, itu pengalaman aku ok, maybe korang rasa lain. Apapun, jom tengok apa yang aku nak kongsikan kat bawah ni !!!


shaklee produk kesihatan malaysia


1) Sustained Release Vita-C

Antara produk Shaklee yang paling gile, sampai habis dibuatnya, itu belum lagi ada sesetengah orang yang duk buat produk ni, macam mak bapak diorangnye, siap buat packaging balik, jual dengan harga yang lebih mahal dari biasa. Hoo, memang superblah. Mengikut kajian, badan kita ni, perlukan vitamin C yang berterusan, sebab vitamin C ni tak kekal lama, kejap ambil je dah habis. So, dengan adanya sustaine release macam ni, khasiat vitamin C shaklee dapat dirembeskan mengikut masa , so maknanya penyerapan vitamin C berlaku mengikut masa, dan tidak sekaligus. Hahha, so , ambil sekali sehari, memang rasa Cergas, bak kata Kevin Zahri !!!

2) CoQ Health

Anda nak jaga jantung, nak rasa bertenaga ? nak rasa badan segar, ambillah CoQ Health ni, khasiat CoQ 10 , memang penting untuk membuatkan jantung anda, dan ianya juga antioksidan, membantu mengurangkan tekanan darah, dan seterusnya memberikan anda kecergasan. Hoo, tapi paling gile lah, kalau baca satu testimonial tuh, rajin pulak si suami ajak isteri berhari hari , sebab pekena CoQ Health Shaklee !!!

3) Vivix

Nak terasa muda, telan sahaja sebelum tidur, sirap Shaklee ni.Heheh, paling sempoi, dengan mengubati secara celular, secara mendalam, terus sahaja membaiki dan membentuk ketahanan DNA anda, itulah Vivix. Saya amil vivix ni, kurang selsema. Ada yang ambil untuk mak ayah, bantu merawat kencing manis, dan juga penyakit SLE. So nak rasa sihat betul betul, ambilah VIVIX !!!

Comments

Popular Posts