Vivix Dan ESP

hooo, bila kita kata Vivix dan ESP ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, awet muda, gebu, dan tak juga nak rasa hidup kembali, nak pulih dari penyakit tiga serangkai ? Kenalah cuba VIVIX, yang memang berkesan dari dalam, untuk membaiki DNA dan seterusnya membuatkan anda lebih sihat. Jom kita tengok di bawah manfaat 2 produk di bawah ni, ESP dan VIVIX.


vivix shaklee

ENERGIZING SOY PROTEIN

Untuk yang nak kurus, nak cantik, dan macam-macam lagilah, kalau korang baca manfaat ESP tu kat blog-blog lain, pergh memang gila best, dah macam-macam testimonial, paling best tuh, semuanya dok cerita susu badan banyak, bertenaga, dan yang 18SX pun ada juga. Rasa vanilanya memang best, resepi boleh bikin macam-macam ikut kreativiti anda. Paling mantap kalau korang tengok testimonial kat sini, hehehe.

VIVIX

Bunyi macam apa tuh, pelik sungguh. Tapi antara produk termahal shaklee. Ok, korang tentu dah baca macam mana mahalnya produk ini, tentu sekali manfaatnya, pergh sungguh power. Ramai dah pulih dari kencing manis, master iffah pulih dari SLE, dan ramai lagi. Oklah, harga vivix ni, memang diakui mahal. Tapi, cuba amalkan selalu, boleh muka awet muda selepas ambil VIVIX, hehehe. So, mak bapak yang ada sakit 3 serangkai tu, bagilah vivix kepada mereka. Call Ainul 013-3612717.

Comments

Popular Posts