Testimonial Set Kurus Shaklee

Salam sejahtera, Alhamdulilah, hari jumaat lagi datang lagi, esok menyambut tahun ke 56 Malaysia tanah air tercinta merdeka. Oklah, hari rabu lepas pada 28 ogos 2013, wife saya Ainul Mustafa telah dijemput untuk membuat sesi sharing produk Shaklee, kiranya ceritakan testimonial dan kepuasan menggunakan produk Shaklee. Oklah , untuk mengisi ruang kosong masa sambutan hari raya Shaklee, jom kita tengok set kurus yang boleh korang cuba


set kurus shaklee

CINCH SHAKE

Soy protein yang dibuat khas oleh Shaklee untuk mereka yang nak turunkan berat badan. Walaupun ESP pun bagus, Cinch lebih power dengan semua mineral ada dalamnya, termasuk juga formulasi rahsia Leucine yang memang dipaten untuk membuatkan Cinch lebih eksklusif untuk pencinta vitamin Shaklee !!!

OMEGA GUARD

Hahah, minyak ikan paling power, yang ni baik untuk jantung, tapi lemak baik dari Omega 3 ni dapat membakar lemak jahat yang ada dalam badan kita. So kiranya, dapat kesihatan yang baik, dapat juga badan yang cun lagi menawan kalbu.

LECITHIN

yang ni lepas makan, boleh membakar lemak, menyedut lemak , dan bagi badan kita rasa ringan. Banyak kelebihan lecithin yang lain, kalau nak rasa rambut cantik, boleh juga ambil lecithin

ALFALFA COMPLEX

Raja segala tumbuhan, alfalfa, memang best, detox kuatnya, cuci segala, kita punya kotoran dan toksin, buat badan jadi ringan dan sihat. Kalau mula mula ambil maybe akan rasa badan panas, dengan teruknya, rasa nak demam, tapi ianya bagus , dia dah panaskan badan kita untuk buang toksin.

HERB-LAX

Lepas makan makanan berat, time raya ni, nak detox kuat, sebelum tidur, ambillah herblax. Pagi anda akan rasa nak membuang, dengan tenang dan segala toksin makanan yang berlebihan akan keluar dari badan anda. Herb-lax ni amat kuat, jangan amalkan selalu, tapi memang penyelamat kepada open house yang kita pergi makan dengan enaknya !!!

Jom kita tonton video sharing testimonial set kurus Shaklee oleh awek saya Ainul Mustafa di Ainul Mustafa HD, mari mari !!!



Comments

Popular Posts