Testimonial Kurus dengan Shaklee

Salam sejahtera semua. Saya hari ni pergi 3 buah rumah saudara mara, hoo penatlah, memang penat. Tapi kepuasan tetap ada, sebab dapatlah saya bersama-sama adik-beradik beraya sakan hari ini. Oklah, saya pun dalam masih nak bekerja, saya nak sediakan satu testimonial khas, pastinya update terbaru kurus dengan Shaklee. Hehehe, semua orang pun dah tahu kan. Ramai dah Shaklee kat luar sana. Oklah, bagi yang berminat, jom kita tengok kakak cun kat bawah ni. Katanya dia ambil ESP, Lecithin, Alfalfa dan Omega Guard. ok jomlah kita ulang kaji sikit topik ni.


kurus,shaklee,esp,omega,lecithin,alfalfa
Kurus dengan Shaklee

1) Alfalfa

Raja segala tumbuhan ni, bagus untuk total kesihatan anda. Kalau nak dikira dari aspek kuruskan badan, Alfalfa ni bagus sebab boleh mengawal makan minum kita. Wife saya katanya sejak ambil Alfafa, makan sikit pun dah kenyang. Ini bagus untuk sesiapa yang nak kuruskan badan ok .

2) Lecithin

Heheh, produk hot shaklee ni, kalau nak dikira, banyak juga khasiatnya. Tapi kalau korang nak bajet 100 je, ambil Lecithin dan alfalfa dan power, boleh memberikan keputusan yang baik. Boleh refer link yang saya bagi untuk khasiat lecithin.

3) Omega Guard

Hooo, kuasa minyak ikan, Omega 3 , memang terbukti untuk kesihatan. Macam bapa saya cakap, ikan memang banyak khasiat. Omega 3 ni lemak yang boleh bakar lemak. Sebab tu, korang tengok orang yang makan ikan, pantang makan ayam, badan ok je !!!

4) Energizing Soy Protein (ESP)

Hooo, nak mantap segalanya mantap, memang ESP lah, Asid Amino memberikan tenaga untuk kita cergas, buat rasa tak makan banyak, boleh juga dijadikan sebagai meal replacement, campur juga sikit dengan CINCH, memang superb. Nak rasa badan gebu, kulit lawa , ambillah ESP 



Comments

Popular Posts