Master Coordinator Celebration Hadhatina dan Mkb

Sekali lagi, semalam saya dah kepenatan mengambil beberapa footage dan gambar penting, bekerjasama yoursupermomsHD dan ainulmustafaHD untuk menjayakan lagi Master Coordinator Celebration mommy Hadhatina dan Mkb. Bertempat di Empire Subang Hotel, kami datang awal sejak dari pukul 12 lagi, hahaha, nampaknya, saya ada juga mengambil beberapa gambar untuk the making dan beberapa gambar untuk segmen terjah. Oklah, semalam antara master coordinator celebration yang paling meriah, mungkin sebab aku buat kerja sikit rasanya hahaha !!!

hadiah,gambar,master,hadhatina,kamarul,mkb,shaklee, business,
Hadiah untuk Master hadhatina dan MKB

Hadiah dan Video Kejutan

Alhamdulillah semalam sempat juga team Supermoms berjaya membuat surprise kepada mommy dan mkb untuk video presentation dan hadiah frame gambar kat atas ni. hahhaa, memang sempoi lah korang sume !!! Apapun yang penting kuatkan siraturahim antara kita, ini adalah rahsia murah rezeki yang paling tak masuk akal, tapi menjadi !!!

VLOG bakal menyusul

Apapun vlog rasmi bakal menyusul, jangan lupa, kami sedang nak buat yang terbaik untuk anda. harap-harap dengan sedikit tunjuk ajar mkb dan mommy, kami dari Ainul Mustafa HD dapat buat Vlog yang terbaik untuk anda, memang sukar juga ye nak buat Vlog, semasa buat video presentation tu barulah terasa macam mana mkb buat video editiing, gila kencang. Apapun, team supermoms banyak membantu dan bekerjasama untuk VLOG kali ini. Untuk hari ini, jom kita saksikan beberapa kejadian yang berlaku semalam, dan paling best tentunya video Master Azmie Kassim yang tak sedar kena rekod aksi Silatnya hahaha.







Comments

Popular Posts