IFTAR Pertama RMC Shaklee

Salam sejahtera, dah nak raya dah ni, puasa macam mana ? Ramadan tinggal secebis 2 lagi ni, banyak masa kita boleh baiki diri kita. Ok jom, saya rasa, dalam banyak banyak iftar ini, Iftar kali ini penuh sejarah, dengan terkumpulnya leader-leader hebat RMC, dan saya rasa inilah kali pertama Iftar group kami diadakan. Rasanya tahun lepas, kami berdua iftar dengan Hadhatina dan rakan supermoms yang lain. Alhamdulillah, pada tanggal 3 Ogos 2013, RMC berjaya membuat satu lagi aktiviti merapatkan Ukhwah !!!

iftar,rmc,shaklee,putrajaya, mr,kebab,nasi,biryani,
Iftar Pertama RMC yang gila gila Arab

Restoran Mr. Kebab dan Biryani, Presint 15, Putrajaya

Bertempat di Putrajaya, Zana telah berjaya membuat tempahan last minit katanya, dan akhirnya berjaya dapatkan tempat untuk kitorang makan sampai lebam nasi arab dan air buah-buahan. Kali ini, menu arab macam iftar dengan Haji Roslan haritu, tapi takdalah buffet. Ok, contoh makanan yang ada boleh tengok kat bawah ni. Tempat ni dah ambil sampai 5 kedai, sebab terlalu power dan popular, memang ramai gila orang kat sini, tentunya warga Putrajaya dan orang luar juga ingin menikmati juadah berbuka pak Arab yang sedap !!!.

iftar,makanan,kanak-kanak,putrajaya
Makanan kanak-kanak 

Dapat Hadiah

Hahaha, iftar kali ini, kitorang bagi hadiah sikit kepada pejuang-pejuang RMC yang buat sales meletup bulan ini, termasuklah juga beberapa efektif leader yang berjaya. Alhamdulilah, nampaknya semuanya bersemangat jawa selepas balik, ok, nampaknya, ramai lagi yang akan naik rank baru bulan ni, Alhamdulillah. 

hadiah,rmc,skor,business,sales,shaklee,
Nak menyampuk juga bagi hadiah

Rapatkan Siraturahim, Kukuhkan Ukhwah

Apapun setiap yang hidup tentu akan meninggal dunia, buat group kami RMC, ingatlah pesan kami, jaga hubungan baik sesama kita ok !! Selamat Hari Raya !!!

Comments

Popular Posts