ESP atau CINCH ?

Hooo, soalan ni , memang popular dikalangan pengguna-pengguna tegar shaklee, baik yang menjual, baik yang nak kurus, ibu berpantang, mengandung dan sebagainya . Oklah, saya dah lama orang tanya benda ni kat blog saya, tapi takpalah, asyik sibuk sikit dengan VLOG dan macam-macam aktiviti raya, so bolehlah lepas ni kita nak bincang sikit pasal ESP lawan Cinch ni. So, kalau orang tanya ESP atau CINCH ? anda nak yang mana ? mana yang lagi best ? Ok lah sebenarnya sebelum ni pun, saya dah panjang lebar diskuss pasal benda ni, tapi takpa , jom kita tengok lagi apa yang patut dan yang tak patut


cinch shaklee

KURUS PUNYA PASAL

Kalau kurus punya pasal, eloklah anda ambil CINCH, memang dah direka pun untuk kuruskan badan. Tapi jangan lupa, setiap SID yang anda order tuh, ada cara makan masing masing, ikut guideline. Jangan terkejar-kejar harga ok ? ESP pun ok, kalau anda pandai bikin ESP ni untuk kurus, tambahkan juga dengan produk Shaklee yang lain seperti lecithin,omega guard , herblax,alfalfa.


GEBU GEBU JANDA

Hahaha, salah satu nak bagi cun, kulit lembut, memang dah terbukti dah, kemantapan ESP ni, hahaha. Cakaplah apapun, memang terbukti, sampai anak kawan pun, saja-saja main ESP, lepas tu cakap kat mak dia, tangan lembut je. So nak buat masker, minum dan sebagainya, ESP memang cun. Cinch kurang sikit, tapi jangan terlebih ESP pulak, nanti jadi Gebu segebu gebunya

BERPANTANG TAMBAH SUSU

ESP lagi ESP lagi, hooo. Khasiat terbaik bagi para ibu yang baru, dapat anak baru, nak berpantang, atau nak tambah susu. ESP , join dengan alfalfa, jadilah set ibu menyusu yang terbaik dari Shaklee. Oklah, yang ni boleh tanya pakar kita puan Ainul Mustafa.

ESP ATAU CINCH ?

Sekali lagi, ikut kepada keperluan anda, dan sila refer kepada SID anda yang anda beli barang dari dia. Sila hormati para SID anda ok ? Jangan beli dengan orang lain, tanya orang lain, payah nanti !!!

Comments

Popular Posts