Cuci Kereta di Wasch Das Auto

Rabu lepas, sebelum majlis besar-besaran master hadhatina dan kamarul mkb, saya sempat singgah di Wasch Das Auto, yang bertempat di wangsa melawati. So, aku memang dah laman tak jumpa Hazwan Mohd Nor @ Balang. Mahu jgk aku nak jumpa orang kuat Manifesto Versus ni. Hahaha, apapun, aku tungggu lama, sambil tu aku try jugak nak cuci kereta kat sini.


wasch,das,auto,center,car,wash,wangsa,melawati,kuala,lumpur,
wasch das auto center

Apa yang best ?

Macam biasa lah, tempat cuci kereta, macam-macam boleh buat, aku time tu, cuci biasa je, plus cuci cushion belakang aku yang dah berhabuk dek kerna anak ku yang rajin bebenor makan biskut dan bagi tumpah air dan macam-macam lagilah. Apapun, memang best kat sini, kalau korang jalan depan sikit, ada satu tempat asam pedas gerai-gerai sedap punya. So ada juga offer lain, yang korang boleh daftar tentunya ialah  yuran bulanan, tiap tiap hari boleh basuh, agak murah juga, kalau korang nak tahu, boleh terus contact owner Hazwan di 013-3524592. Alamat nye di 19, Jalan Wangsa  Melawati 4,Wangsa Melawati, 53300, Kuala Lumpur.


snow,wash,wasch,das,auto,wangsa,melawati
kesan khas snow wash


Cerita Manifesto ?

Apapun, tak sah kalau gua tak sembang pasal perkembangan MANIFESTO VERSUS TV9, nampaknya, selepas mereka menang, mereka dah mula bergerak, mengorak langkah kehadapan lagi.  TOMOK dan rakan rakan nampaknya semakin serasi, dah makin power, katanya akan ada lagu khas untuk merdeka ni ? Oklah kita sama  sama  saksikan. Apapun, jemput baca juga ye, beberapa post aku sebelum ni tentang ke mana arah tuju band  Manifesto ini,  gabungan TOMOK dan MODREAD. Aku mendoakan all the team tomok,fami,azri,shapiq,john dan ainul, semuanya sukses dan berjaya  mewarnai dunia seni muzik dunia !!!



Comments

  1. bole hubungi kami di

    www.waschdasauto.com.my
    www.facebook.com/WaschDasAuto

    tq tuan faiz

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts