Testimonial Kurus Dengan Omega Guard

Salam sejahtara, hari ni dah 17 Ramadan , hari Nuzul Quran, memang bestlah rakyat negeri Selangor ye tak ? Cuti hari jumaat maknanya anda akan ambil peluang balik kampung saudara-mara nun jauh di mata. Apapun, dulu hari ni orang lain kerja macam biasa, jadi saya pun kerja macam biasa, buat phd macam biasa, tolong wife promote shaklee macam biasa dan macam biasa sahaja, sambil kita memperingati kisah Kitab Al-Quran diturunkan dalam bulan Ramadan. Oklah, untuk hari ini, saya nak share beberapa testimoni kurus dengan Omega Guard dari Shaklee. Hehhee, sesuai untuk korang ambil masa bulan puasa dan hari raya, jom kita buat ulang kaji sikit dulu.

omega,guard,shaklee,testimonial,kurus,cun,body,mantap,buang,lemak
Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee satu produk shaklee yang berasaskan minyak ikan Omega 3, yang mengandungi DHA dan EPA, boleh refer google sana , korang tengoklah, macam-macam manfaat Omega 3, DHA dan EPA ini. Ianya baik untuk jantung, baik untuk saraf, dan macam-macam lagi. Korang boleh refer testimonial sebelum ni, adik ipar aku otak movie, rilek je tak demam, jarang dah pakai inhaler asma tuh, Alhamdulillah, dengan kerajinan dia ambil Omega Guard ni, dia jarang dapat MC, kawan-kawan dia demam, dia steady gagah perkasa dalam ofis yang berhawa dingin. Korang pun tahu juga, makan ikan ni pun memang bagus untuk kesihatan berbanding ayam, jadi korang bolehlah refer kenapa kena makan ikan di nota aku terdahulu, kat situ ada bapak aku yang macho lagi hensem akan menerangkan rahsia makan ikan jadi sihat.

Kurus Kurus Kurus ?

Hooo, yang ni lagi best, korang nampak tak gambar kat atas, ada satu mama hot telah berjaya turunkan berat badan selepas bersalin dengan mengambil ESP dan Omega Guard secara konsisten. Kuasa lemak baik mampu untuk membakar lemak jahat yang mengganggu hidup kita yang riang ria ini. Selain itu jugak, pakwanya aka suami dia pun dah tak buncit sejak amalkan Omega Guard. Alhamdulillah, semuanya baik sahaja. Bagusnya lemak Omega3 ini . Bak kata mamaelly dalam blognya, Omega 3 ni mampu mengawal hormon badan dalam kita, termasuk juga hormon LEPTIN, yang mengawal selera makan kita, dan membantu kita mengawal rasa lapar. 

Lagi Testimonial Omega Guard

So ada lagi beberapa testmonial kurus dengan Omega Guard yang saya nak kongsi kongsi sharing sharing di sini. Hoo boleh lihat kat bawah ni ok ? 

testimonial, kurus,omega,guard, shaklee, body, cun, buang, lemak,
testimonial kurus


Alhamdulillah..pagi ni dapat good respond dari opismate yg ambik Omegaguard utk kurus..dia mulanya ambik utk diri sendiri..last2 hubby dia pun berminat nak makan..Alhamdulillah hubby dia dh turun 2kg ambik start pose 2 minggu ni..Dan alhamdulillah dia sangat puas hati dan repeat order lagi..



Berminat Nak Dapatkan OMEGA GUARD ?
Call Ainul 0133612717




Comments

Popular Posts